dinner night?? wow!!!

dinner night?? wow!!!
cantik, glamorous, dress

pantai...lagi...??!!

pantai...lagi...??!!
sunsets, beach, sea, coconut tree

evening on the beach

evening on the beach
beach, alone, sea, sky, way

Monday, October 25, 2010

gelak ketawa bersama!

boring betol..dikala keboringan ini menjelma, aku berusaha untuk tidak menjadi terlampau boring..so aku pon edit la gambar.....(pakai photoscape jee...)..aku tak tau nak buat ape lagi dah...huuu....bengong betol..padahal next week da nak exam dah..haih~~ patutnya aku kene study..tapi korang paham-paham ajela ye...kalo dah namenye pemalas....(adik-adik,sila jangan tiru perangai buruk ni....) uhhh..para blogger..sila jangan salah paham..aku bukannye xnak study..tapi, everytime mata aku menatap tulisan-tulisan kecil yang tertera atas buku, mata dan minda aku secara automatiknya akan termengantuk dengan serta merta...tsk! bukan salah ibu mengandung..huu...
so, to avoid myself from sleeping on the books with my saliva coming out from my mouth, i keep myself busy with blogging!!hoho..
jum same-same join aku bace gamba yang aku edit...cepat...cepat hiburkan diri andaa......





  hahaha..amacam??korang terhibur ke tak?
sila..sila puji....i x kisah u nak puji...awww....( gediks sikit jee....bukan nye gedik melampau.....)

2 comments:

si biskut said...

gaya yang sophisticated n cover sikit ngan humor..boleh lar

nurulizzahmohamad said...

boleh la je??haish..x memuaskan hati betolll.....tsk!