dinner night?? wow!!!

dinner night?? wow!!!
cantik, glamorous, dress

pantai...lagi...??!!

pantai...lagi...??!!
sunsets, beach, sea, coconut tree

evening on the beach

evening on the beach
beach, alone, sea, sky, way

Sunday, November 21, 2010

kisah menyayat hati selepas exam~~

da penat membebel....
nak berenti dari membebel....
tapi x reti....
haih~~~
oke...
igt tak ari tu aku ade cakap aku nak exam??
exam da abeh

skan da stat cuti....
sungguh booringgggg!!!aiyaaa....
aku bukan nak cite pasal cuti yang bosan.aku nak crite pasal peristiwa exam..
adik2,para bloggers sume....ini kisah menyayat hati...harap korang akan terharu selepas membaca kisah ini....
aku memang benci exam.
bukan setakat benci je..ANTI!!
cita-cita aku nak jadi menteri pendidikan
nanti aku nak batalkan semua exam! baru la heaven!!
haha..iyeee.....korang sume x payah berterima kasih kat aku~just belanje aku pegi Paris jee...oke?apee????tak ok????

aku bukan ape..just nak tolong korang je....
takut korang jadik macam minah nii.......
 ini minah yang sewel selepas peperiksaan.....kesian~~
 ini gambar before nak p exam...perlu diingatkan disini bahawa minah ni belom lagi sewel~~
 walopon beliau bertindak sasau ntok membawa kucing oren itu masuk exam same kerane menurut beliau, mungkin beliau akan tiru jawapan kucing tersebut jika beliau x dapat jawab exam, namun setelah dipujuk, beliau tidak jadi untuk meneruskan idea beliau.

 akhirnye, kerana terlampau overconfident, beliau menjawab semua soklan yang dikemukakan walaupon sebenarnye beliau hanya dikehendaki untuk memilih 2 daripada 4 soalan. akibatnya, beliau tak dapat menjawab semua soalan kerana::1. masa yang ada untuk menjawab soklan semput
                                                  2. beliau bodoh kurang pandai


oleh itu, moral value:: sila jadi bodoh macam minah ni. xpayah la aku susah payah study sebab sume orang bodoh macam beliau. biar aku je yang pandai jangan jadi macam ni....tuhan dah bagi kite akal fikiran untuk berfikiran.bukannye berfikir untuk semakin membodohkan diri anda..renung-renungkanlah~~

4 comments:

biskut said...

turunkan sikit suar track bottom tuh..takkan pakai sampai lepas pusat kot..hehe

zalin said...

haha..nice la..

nurulizzahmohamad said...

muahahhaa!! bil le die biskut uihh...
bia dye happi...ksian golongan macam ni..muahahaha!!
zalin!! mekaseh..sile jangan tiru aksi terlarang itu ye...demi kebaikan anda snirik...huhu!!

La dOLcE mAjiDAh♥♥ said...

bongek la mum..pkai baju n suar spow tuh??ngahahaha~~