dinner night?? wow!!!

dinner night?? wow!!!
cantik, glamorous, dress

pantai...lagi...??!!

pantai...lagi...??!!
sunsets, beach, sea, coconut tree

evening on the beach

evening on the beach
beach, alone, sea, sky, way

Friday, November 5, 2010

bile kakak 100ox lagi chantek daripada korang.......

see the title? sah-sah la korang da  tau kan ape yang bakal aku beleber nanti....
uhh..pasal kakak la kan...tapi entri kali ni, aku nak cerita pasal kakak aku yang aku benci gile sayang gile sebab sangat cantik..1000x lagi cantik beb..bukan sket tu..banyak!!
ntah..aku pon x tau..tibe2 tergerak nak tulis pasal ni...
motif??
sebab aku jelez...
 of coz la kan...memang patut pon aku jelez kan...
begini ceritanye.....
alkisah........
aku bukak la facebook aku..pastu, akak aku yang terchenta ni ade tag aku kat gambar die..baru potong rambut..mesti la nak bagi aku tengok kan,,aku kan adik kesayangan die...ape2, mesti die nak share ngan aku..aku je hati batu.keras kpale.xnak share ape2 dengan die....(yee....korang marah...sile marah aku....)
pastu, ade la membe aku, zati lini, mardhiah, epadz zainal dan hana..dorang ade same time tuh..tengah check tengok2 facebook aku..biasela..dorang busybody..
eh? akak ko ni??( zati lini)

ha'ah( aku)

nampak ko lagi matured dari dia( zati lini)
-zasss!!!! hatiku dihiris sembilu...uuu......

xde la same sangat...tapi iras la...mate korang same!!( mardhiah)

memang la! da name pon adek beradek! bengong ke hapa!! emm...( aku, sambil angguk kepale..)

eh! same la!!( hana-nada excited)

cube besarkan gamba tuh..nak tengok..biar nampak clear sket..( mardhiah)

 - bermula la aktiviti yang menyebabkan aku terimbau kenangan lama...tsk!!

akak ko suke make up tak?( mardhiah)

aku geleng2 kepale..
tak...( aku jawab)

oo...akak ko ni kirenye natural beauty la.....( mardhiah)
-zass!!zasss!!! lagi sekali..tapi laser pulak...

emmmm( aku)
ni akak aku time rambut die panjang....( aku sambung)

ni pulak akak aku time rambut pendek....eh??tak!! ni pelakon thai.....!! gile sebijik same!!! chaissttt!!!
( aku)

eh??ye laa...sebijik! aku ingat akak ko tadi....
series kalo akak ko kaler rambut, sebijik same macam akak ko..! ( dorangg)

MOTIF???
oke...motifnye..
AKU JELEZZZZ!!!! aaaaaaaa!!!!!!








 

3 comments:

si biskut said...

ko memang xcantik macam kakak ko ker?apalagi ko mulakan dari sekarang cantikan diri ko..

sophietarmizi said...

ala....semua orang tu cantik....jgn rasa rendah diri gak...hehehhe....be confident about yourself and then your inner beauty will shine in no time....:D

nurulizzahmohamad said...

biskut...ko memang jelez ngan aku kan??haha....
xnak!aku pon nak natural beaty jugak..x nak cantik plastik...huhu....kalo ko tu, laen la kan....muahahaah