dinner night?? wow!!!

dinner night?? wow!!!
cantik, glamorous, dress

pantai...lagi...??!!

pantai...lagi...??!!
sunsets, beach, sea, coconut tree

evening on the beach

evening on the beach
beach, alone, sea, sky, way

Wednesday, November 10, 2010

maknyah yang shilake gile nak mampos....

kali ni aku nak cerita pasal golongan yang sah2 tak berapa nak diterima oleh masyarakat kite...( pergh...macam ayat esei plak)..golongan apeee??? golongan maknyahhhh....
kenape??kenape aku bengang sangat dengan dorang nehh??sedangkan dorang x bersalah??( lagi sekali ayat esei..cikgu BM, sila bagi full mark)
golongan yang macam babi ni, yang macam celaka ni yang macam sotong ni, nak kate pompuan, orang pompuan pon x nak kawan ngan dorang ni...geli aku nengok tangan yang tergantung kat depan tu..macam xder tulang gamaknye,,,gaya nak lembik2 je, sotong2 je..aku tengok pon x berapa nak tau! berbulu bijik mata aku ni haaaa....
golongan terlebih lembut x der pinggang ni, x diterime jugak di kalangan lelaki tau!! lagi nak gedik2 depan laki..gay je yang suke korang tau!! jalan nak goyang pinggang,bontot busuk punggung aje! x patah keee  tulang belakang tuuu...hish!! nyampah betol aku ngan dorang nih!!!! rase nak kumpul dorang dalam satu lubang besar, pastu tanam hidup2,same macam golongan Nabi Luth dulu2..cume dulu, Tuhan hina golongan macam ni dengan terbalikkan tempat dorang.huh! padan muke!

ade la satu hari tu, aku dan kawan2 pegi jejalan kat bandar..stress study la katakan..nk la jugak cuci mata nengok mamat2 hensem. bukannye tengok mamat pondan babi tuh!! xder selera i.....eww....
tengah kitorang perasan cantik pilih kasut kat kedai kasut,( memangla kat kedai kasut,x kan la pilih kasut kat kedai makan), datang la segerombolan maknyah2 yang dressing nye...alahai~~ kalah maria ozawa pelakon lucah jepoon tu haa....keting dorang satu bulu kaki pon x de..eleh..tadi sblom kluar dah cukur la tuuu....
untuk pemahaman yang lagi detail, sile bace dialogue di bawah::

aku :: mak aii..chanteq nyee boot nii.....nak la..nk beli kaler putih..vogue gituu.....
mardhiah:: ala...xpayah la beli kaler putih,,nanti x boleh bawak  pegi kelas, beli la yang kaler hitam..
epadz :: ye la..alah..bende tu pakai kat bawah kaen..boleh tutup dengan kaen..lecturers x nampak..orang HEP pon x nampak..
aku:: x nak!! aku nak orang nampak..buat ape beli mahal2 orang x nampak( riak betol aku..huhu!!) aku nak sumbat kaen dalam boot.nak kasi orang nampak boot aku ni haa.....
PERHATIAN!! boot di sini bukan lah boot yang macam phua chu kang tu pakai yee...ni boot ala-ala artis gituuu~~

lepas je aku cakap macam tu, kitorang terus gelak beramai-ramai..pastu, time tu jugakk la golongan maknyah x sedar diri ni lalu depan kitorang. terkejut tengok dorang, and geli hati tengok bontot plastik dorang yang dorang goyang tu, kitorang sambung gelak. tapi, main issue yang kitorang gelakkan ni adalah berkisar tentang lawak yang aku kemukakan tadi oke. pastu, maknyah2 ni perasan kitorang gelakkan dorang,terus dorang pusing pastu sound kitorang::

maknyah A :: korang ni kenape gelak2kan kitorang? x puas ati ke?
perhatian..sile bace dengan nada maknyah, and suare kepit ye.....terima kaseh
aku pon terus la naek hangin.dah la xsedar diri. 
aku:: bile kitorang gelakkan korang?? kotorang gelakkan kasut ni la!! perasan!!

aku paling kiri kana, member aku tadi yang same2 gelak da xder...demm!! 
betol la pepatah melayu, kawan bergelak gumbira senang dicari, kawan bersedih berduka susah!! haishh!!

maknyah A:: aku pon x cakap ngan ko.aku cakap dengan bag kat belakang tu!

ape punye bodoh la maknyah ni...dengan bag pon die nak cakap.uhh...memang bodoh pon,,kalo x bodoh, xkan la die nk dressing macam tu...... 

aku:: buang mase je aku cakap ngan korang tau!! so stupid of myself to get involved with stupid creatures like u!! ( hah! kang da terspeaking..terkeluar kebijaksanaan aku.heh! - sila jangan muntah dan meneruskan pembacaan anda) p/s:: dorang paham ke tak aku cakap English....
maknyah B :: ko ingat ko pandai sangat?? mentang2 la pandai cakap English!! ( sambil baling kasut dekat aku tapi x kene pon)
aku:: memang la aku pandai !! daripada korang2 nih!! buang mase aku je la!!
maknyah A:: sia2 je pakai tudung!!
aku:: hei!! lagi better dari ko tuh!! sedar sket!!
maknyah B ade cakap something, tapi aku xdengar sangat, tapi agak menyakitkan hati la..
aku pon balas la dengan nada tinggi skit, tapi still normal.xder jerit2.

aku:: korang~~ kalo xder konek, jangan cari pasal dengan kitorang boley??
sambil buat gaya sotong,
aku da ready nak blah..buat malu muke je kalo duduk tang situ lagi lama.
pastu maknyah B tolak aku. aku terdorong ke depan, belom sempat aku nak lawan maknyah B, maknyah A tonyoh kepala aku dengan clutch murahan dorang. ape lagi, bengang la aku..orang da pandang2, kerumun kotorang. suasana yang tadi bising, jadik senyap. suare aku je yang paling lantang. orang ramai da start kerumun kotorang da..
aku tendang bontot maknyah A, aku target nak tendang die punye kangkang, bagi meraung sket maknyah tu, tapi x kene.damn!!
 maknyah A :: eh, aku xder konek la..aku ade burit vagina, pukimak. aku boley tunjuk kalo ko nak tengok!!!

( aku xdengar ayat ni.member aku yang dengar, kalo aku dengar, aku nak cakap, pegi mampos dengan pukimak palsu ko tuh!!)
pastu, tahap bengang amarah aku da sampai tahap maksimum..sampai terketar2 tangan aku ni haa...muke aku da ala-ala setan da..
volume suare aku da x kontrol da..terus aku jerit,
aku:: woi!!! kalo korang xder konek~~~ jangan berani datang cari pasal dengan aku! carik sampai jumpe dulu konek korang, pastu baru datang jumpe aku!!!!

soon after i uttered those words, i turned my back, and walked away with my middle finger on air..
(simbol FUCK)
aku angkat tinggi2 bagi dorang nampak.
mamat metal kat sebelah yang tadi tengah gelak2 terus senyap. pastu, after aku cakap camtu, dorang macam:: fuhhh......- terpegun.
orang ramai yang kerumun kitorang pulak, nampak je aku nak blah, trus bagi jalan..hek2..rase macam VIP la plak.huu~~


9 comments:

biskut said...

xkan lar dgn maknyah nak gaduh weiii izzah..dowg tuh ade konek tau,tp...pstt..not available.ops..tersensor!

nurulizzahmohamad said...

xde biskut..\bukan nak gaduh pon dengan dorang..dirang yang carik pasal.tonyoh kepale segale..bengangla.i ni pompuan sejati taw...xkan la nak kene tindas macam tu je dengan dorang.wuwuwu...

Encik Psychopath said...

fucker punye bapuk. geram pulak aku bace. saba2. aku pena kene tampo tak pasal2 ngn group bapuk dekat 20 org.

memberi kesan mental siot.

nurulizzahmohamad said...

haha...ye ke encik psychopatch?
ee..sial celake punye bapuk!! aku jumpe, aku nak tembak sorang2..
ko buat ape sampai kene tampar ngan dorang?

...NZC... said...

kah kah kah kah...
aku baca dialog je pown gelak dh..
good job!
apsal x tempeleng kpala dia skali.
muahahaha.

epadzz zainal said...

weyhhh...
mane ado aku lari..
aku ade la situ...tgok..
get ready...
nk lari..muahahaha...

epadzz zainal said...

weyhhh...
mane ado aku lari..
aku ade la situ...tgok..
get ready...
nk lari..muahahaha...

Anonymous said...

gila kagum siot. wakakakaka aku harap aku leh wat cmni gak!! kekeke


http://missbulan.blogspot.com

xleh nk komen pkai id biasa, laptop buat hal -.-'

nurulizzahmohamad said...

mekasehh...ekaseh...sile puji lagi...
hek2....
maknyak memang suke carik pasal..chaisstt....
epadz!!! sep mg meme....
mujo aku nih jenis org baek..
kih2...